Wie is Superhelden Kinderkleding?

Wie is Superhelden Kinderkleding?

In mijn nieuwe rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?! 

Monique trapt af. Zij is de eigenaar van Superhelden Kinderkleding en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

Monique, vertel eens wat meer over jezelf!

Ik ben Monique, ik kom uit Hoogeveen en ben de mama van 2 stoere boys van 6 en 9 jaar.

Ik werk als reisadviseur en daarnaast ben ik Manager van de Superhelden, zij hebben in mijn webshop een gave collectie samengesteld met kinderkleding, kinderkameraccessoires én speelgoed!

Naast de webshop heb je dus nog een baan…

Ik werk dus nog steeds als reisadviseur, dit doe ik 20 uur en als de boys naar school of naar bed zijn werk ik aan mijn webwinkel Superhelden-kinderkleding.

Wat was de belangrijkste reden om te beginnen met je webshop?

Eigenlijk als tijdverdrijf, begon ik in oktober 2015 met een webwinkel, mijn jongste ging naar school en dit was iets wat ik altijd al graag wilde. Ik ben klein begonnen en nu komen er steeds meer leuke artikelen in de shop bij! En blijft er altijd werk aan de winkel!

Waar haal je de meeste voldoening uit ?

De leuke reacties van de kleine superheldjes als zij hun pakketjes hebben ontvangen, dat is erg leuk, ik hoop dat er voor hun een superheldenfeestje in de brievenbus valt! Daarnaast vind ik het erg leuk om facebook en instagram te voorzien van mijn superhelden! Want zeg nou zelf, de wereld kan wel wat positiviteit gebruiken!

Hoeveel tijd besteedt je aan je webshop?

Poeh dat is moeilijk te zeggen: als de jongens naar school zijn (en ik niet voor mijn baas werk) ben ik altijd wel druk met de site of inplannen van social media, nieuwe artikelen uitzoeken, voorraad checken, etc. Als de jongens op bed liggen werk ik vaak nog wel even verder, veel mensen zijn toch ’s avonds online!

Vertel eens, waarom superhelden? Waarom kinderkleding?

Als klein meisje hield ik al van Superhelden, gefascineerd was ik door het goed en kwaad in tekenfilms en strips! Ook mijn zoons zijn gek op superhelden, deze spreken natuurlijk tot hun verbeelding en als ze dan een stoer shirt aanhebben van bijv. Batman, Spiderman of de Turtles dan voelen ze zich lekker in hun vel!

Ik vind het fijn om die kids het gevoel te geven dat ze de wereld aankunnen, dat ze zich zeker voelen van zichzelf en dat ze er mogen zijn! Elk kind is uniek en heeft zijn eigen Superkracht!

Wat maakt jou en je webshop uniek?

Ik denk dat dat het gevoel moet zijn wat ik hoop dat mensen bij mijn shop krijgen, in de wereld van Superhelden kan alles! Je kunt vliegen, onzichtbaar zijn of een superpower hebben: alles is goed! Je mag zijn wie je bent!

Is het je doel om groot en bekend te worden of liever kleiner en meer geliefd & uniek?

Oei, dat is een tricky vraag, ik wil graag groter groeien, maar wel dit gevoel kunnen blijven meegeven, dus als dat niet zou kunnen, laat ons dan maar kleiner blijven.

Als jij 1 product uit jouw shop moet noemen waar je het meest trots op bent, welke is dat dan?

Ik ben momenteel erg trots op de gave Batman shirts met cape in de shop, maar ook de accessoires voor de kinderkamer zijn geweldig, van de handgemaakte knuffels tot de logolamp van Batman!

Goed, als laatste een ‘elevator-pitch’ … geef mijn lezers eens een goede reden om producten uit jouw webshop te kopen!

Wow, houdt jouw kindje van Superhelden kom dan zeker eens de sfeer proeven in onze wereld van Superhelden! Waar we voor staan?? Blije kindjes! Elke bestelling is voor mij een feestje en ik probeer dat ook te vertalen naar het pakketje dat ik opstuur, zo krijg je een leuk tasje met goodies bij je bestelling, hierin zitten leuke dingen beschikbaar gesteld door andere leuke webshops en van onszelf!

Christa, ik wil je hartelijk bedanken voor dit leuke interview!

 

Monique, jij bedankt voor je openheid.
Ik durf oprecht te zeggen dat ik mijn kleine held heel blij zou maken met een gift uit jouw shop!
Volgende week lees je hier meer over : bijtspeelgoed…

Afbeeldingen zijn eigendom van Monique.
Meer zien van Superhelden Kinderkleding?
Je kunt haar volgen via Facebook, TwitterInstagram & Pinterest.
Volg:

4 Reacties

 1. 9 juni 2017 / 05:37

  Wat ontzettend leuk dat je deze rubriek bent begonnen. Ik ken deze shop nog niet. Ik moet je ook eerlijk bekennen ik shop nooit online. Maar superhelden. Daar ga iknzeker een kijkje nemen. Mijn jongens hebben een superhelden kamer. Wie weet vind ik nog iets leuks.

  • 9 juni 2017 / 06:54

   Kijk dat is nog eens leuk te lezen!
   Daar zal de eigenaresse vast ook heel blij mee zijn 😉
   Ik moet zeggen dat ik er ook iets leuks voor mijn zoon vandaan ga plukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge