Wie is Mooie Haarknipjes?

Wie is Mooie Haarknipjes?

In mijn nieuwe rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?! 

Vandaag is Linda aan de beurt. Zij is de eigenaresse van Mooie Haarknipjes en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

Vertel eens, wie ben jij?

Hallo, mijn naam is Linda, ben 47 jaar oud, getrouwd, moeder van 2 dochters (16 en 11 jaar) en woon in Wierden (Twente).

Werk je nog, naast de webshop?

Naast mijn webwinkel heb ik een parttime baan van gemiddeld 20 uur per week. Dit valt goed te combineren met mijn gezin en mijn webwinkel.
Ik werk als backoffice medewerker/management assistente bij een landelijk schoonmaakbedrijf.

Wat was de belangrijkste reden om te beginnen met je webshop?

Ik ben de webwinkel eigenlijk voor de lol begonnen. Toen we jaren geleden, ik denk dat het 2011 is geweest, op vakantie naar Duitsland gingen, wilde ik iets meenemen om mij ’s avonds niet te hoeven vervelen. Dat werd dus een haaknaald en haakgaren. Ik ben altijd creatief geweest. Vanaf dat de kinderen klein waren heb ik heel veel kleding gemaakt, zelfs tot en met de winterjassen.
Toen onze jongste dochter ongeveer 4 jaar was had ik het haken weer wat onder de knie en begon ik bloemetjes te haken. Dat werden langzaam aan haarknipjes en elastiekjes bij de kleding die ik dan voor haar maakte, zodat ze mooie complete outfits had.
Op een gegeven moment vond ik het zo leuk, dat ik echt veel te veel had voor 1 dochter.
Op dat moment is het idee geboren om een webwinkel te beginnen. Sinds een aantal jaren maak ik ook heel gericht bij kleding van merken zoals Quapi, Z8, Ninni Vi, Chaos & Order, B.Nosy, Birds by D-Rak en noem maar op. Net zo gemakkelijk maak ik ook van alles bij kleding van Ter Stal, Hema enz.

 

Waar haal je het meeste voldoening uit ?

Ik vind het geweldig, wanneer er tevreden klanten zijn. Superleuk is het wanneer je foto’s krijgt, wanneer meisjes mijn haarknipjes of elastiekjes in het haar hebben en hun outfit daarmee helemaal af is. Daar kan ik helemaal blij van worden. Natuurlijk ook regelmatig terugkerende klanten, geven mij voldoening.

Hoeveel tijd besteedt je aan je webshop?

Dat is per week wisselend, afhankelijk van bestellingen en of ik nog een markt heb, waarvoor ik nog wat extra voorraad moet maken.
Ik schat dat ik tussen de 5 en 10 uur per week aan de webwinkel besteedt.

Vertel eens, waarom haarknipjes?

Het is eigenlijk als hobby begonnen en omdat ik het zo leuk vond om haarspulletjes te maken, ben ik ermee doorgegaan.

Wat maakt jou en je webshop uniek?

Ik wil graag uniek zijn in mijn producten. Dat is de reden, dat ik voor gehaakte bloemen heb gekozen. Ik haak alle bloemen zelf en koop ze niet in. Dat maakt mijn webwinkel uniek en zo leuk.
Tevens bied ik klanten de mogelijkheid om zelf de kleuren van het haakgaren te vergelijken met kleding. Wanneer iemand kleding heeft, waarvan ik de kleuren niet precies weet, dan stuur ik kaartjes op draadjes haakgaren, zodat de klant zelf thuis kan kijken, welke kleuren het mooiste bij de kleding passen. Tevens heeft de klant inspraak in de kleuren, die gebruikt moeten worden en kunnen ze het model bloem zelf bepalen

Is het je doel om groot en bekend te worden of liever kleiner en meer geliefd & uniek?

Liever kleiner en meer geliefd en uniek.

Als jij 1 product uit jouw shop moet noemen waar je het meest trots op bent, welke is dat dan?

Tja, dat is een lastige vraag. Ik vind alles leuk om te maken. Het is wel heel bijzonder als iemand bij jou komt met een jurkje en daar graag een haaraccessoire bij wil hebben. Wanneer zoiets dan wordt gedragen bij communie of bruiloft kan ik daar helemaal blij van worden.

 

Goed, als laatste een ‘elevator-pitch’ … geef mijn lezers eens een goede reden om producten uit jouw webshop te kopen!

Ik heb gewoon de allermooiste haarknipjes, elastiekjes en andere haaraccessoires van heel Nederland. Daarnaast ben ik niet duur en ik vraag slechts € 1,00 verzendkosten binnen Nederland.

Bedankt Linda, voor het delen van jouw passie!
Ik hou van haaraccessoires en daarom heb ik Linda 2 haarbandjes voor Chiara laten maken, passend bij 2 setjes van Z8 die zij heeft. De foto’s zien jullie hier in dit artikel. Binnenkort meer over mijn ervaring met de haarbandjes!
Meer zien van Mooie Haarknipjes ? Je kunt haar volgen via Facebook & Instagram.
Volgende week lezen jullie meer over kleding voor prinsessen & boefjes!

Bron afbeeldingen : eigen afbeeldingen Linda
Volg:

3 Reacties

    • 6 juli 2017 / 16:12

      Dank je wel voor je leuke reactie. Ik probeer ook om uniek te blijven.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge