Wie is Blingdings?

Wie is Blingdings?

In mijn nieuwe rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?! 

Vandaag is Cora aan de beurt. Zij is de eigenaresse van Blingdings.nl en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

Cora, vertel eens wat over jezelf!

Ik ben Cora van Hattem 43 jaar en woonachtig  met mijn man in de mooie Betuwe. Ik ben eigenaar/beheerder van de leukste webshop van Nederland ☺
Daarnaast heb ik een kantoorbaan waar ik ook veel plezier in heb.

Dus je werkt er ook nog naast?

Mijn webshop ben ik zo’n twee jaar geleden begonnen, naast mijn kantoorbaan, op dit moment combineer ik dat nog steeds. Dat is hard werken maar ik krijg er ook veel energie van en ben niet echt een type wat stil kan zitten.

Mijn ervaring in het ondernemen en verkopen gaat een heel stukje terug, ik heb namelijk jarenlang een winkel gehad en heb daar altijd veel plezier in gehad. Echter is door een val het staande vak niet meer voor mij weggelegd. Ik ben me dan ook omgaan scholen. Dit heb ik vrij ruim ingestoken in de avonduren heb ik veel opleidingen gevolgd o.a. op financieel, salarissen en human resources gebied.

Wat was de belangrijkste reden om te beginnen met je webshop?

Ik was op zoek naar een hobby, ik ben niet van het lezen van zomaar een boek of tijdschrift. Ik wilde juist iets doen wat ik echt leuk vind. Dat is verkopen, bezig zijn met mijn computer en foto’s. Mijn man zei:

“Dingen verkopen vind je altijd geweldig”

Nou dat klopt dus, daarover nadenkende hoe ik dat kon aanpakken, ben ik me gaan verdiepen in het opzetten van een webshop. Zo is Blingdings ontstaan. Veel dingen kende ik al dus niet alles was nieuw, wel de vorm van een webshop dat was echt nieuw, een leuke uitdaging.

Waar haal je de meeste voldoening uit ?

Bezig zijn aan mijn site, uitzoeken en inkopen van spullen en het maken van foto’s en dan natuurlijk het in orde maken van de bestellingen leuk inpakken etc. dat is waar ik warm van wordt.

Hoeveel tijd besteedt je aan je webshop?

Ja, dat zullen veel mensen zich misschien niet in kunnen denken, maar al mijn vrije tijd s’avonds en in het weekend gaat nagenoeg op in mijn webshop en alles erom heen.

Vertel eens, waarom sieraden & accessoires?

Ik heb echt gekozen voor producten die ik leuk vind, die mij aanspreken en die ik zelf op voorraad kan houden. Producten die met grote regelmaat wisselen en met de seizoenen meegaan.

Wat maakt jou en je webshop uniek?

In mijn webshop, tref je steeds nieuwe artikelen, andere modellen en kleuren met een snelle wisseling. De insteek is dat artikelen leuk, trendy, hip een beetje stoer maar bovenal betaalbaar. En natuurlijk een webshop met producten voor het hele gezin. Dus of je nu op zoek bent naar een cadeau voor hem, voor haar of voor de kleine schat wij hebben het. Daarnaast geldt binnen Nederland gratis verzending en kennen we daarbij geen minimum bestel bedrag.

Is het je doel om groot en bekend te worden of liever kleiner en meer geliefd & uniek?

Mijn webshop hoeft niet een Bol.com  te worden het zou op termijn wel leuk zijn als ik er mijn boterham mee zou kunnen verdienen. Ik ben iemand die het graag in eigen hand houdt.

Als je 1 product uit je shop moet noemen waar je het meest trots op bent, welke is dat dan?

Dat zijn er eigenlijk echt wel meer, maar als ik dan toch één product moet noemen dat is het wel de geweldige zilver lijn, mooie oorbellen tegen scherpe prijzen, zowel voor de kleine als de grote dames.

Goed, als laatste een ‘elevator-pitch’ … geef mijn lezers eens een goede reden om producten uit jouw webshop te kopen!

Altijd hip en trendy voor een scherpe prijs, leuk verpakt en gratis verzonden binnen Nederland. Blingdings.nl : Leuk om te geven, te krijgen of gewoon te hebben….

Cora, wat een gave shop heb je! Leuk ook die sieraden voor de kinderen!
Jouw shop is zeker een kijkje waard!
Donderdag lees je hier meer over : twinkelende sterretjes

Afbeeldingen zijn eigen afbeeldingen van Blingdings. 
Meer zien van Blingdings?
Je kunt haar volgen via Facebook , TwitterInstagram & Pinterest.
Volg:

2 Reacties

  1. 25 juli 2017 / 13:46

    Oehh, inspirerend weer. Ik kan niet wachten om te beginnen met de mijne, met al die verhalen hier.
    Cynthia onlangs geplaatst…Pimp je blouseMy Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge