Wie is Bijtjes?

Wie is Bijtjes?

In mijn nieuwe rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?!

Vandaag is Nathalie aan de beurt. Zij is de eigenaresse van Bijtjes en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

 

Nathalie, vertel eens wat meer over jezelf!

Hoi! Ik ben Nathalie, getrouwd, moeder van een prachtige zoon Jens (2 jaar) en woonachtig in Capelle aan den IJssel (vlakbij Rotterdam).

Heb je naast de webshop nog een baan?

Naast mijn webshop werk ik nog 3 middagen op een buitenschoolse opvang.

Wat was de belangrijkste reden om te beginnen met je webshop?

Net als elke moeder, kreeg ik ook te maken met het doorkomende tandjes bij mijn zoontje. Geen pretje, Veel kwijlen, overal in willen bijten en natuurlijk de pijn die er bij zo kleintje vrij komt. Op dat moment ben ik naar iets gaan zoeken waar ik achter staat. Het houten bijtmateriaal vond ik niet erg geschikt. Mij lijkt het niet fijn om op het (harde) hout te bijten en dan nog eens goed schoon te maken. Uit eindelijk kwam ik terecht bij silicone. Dit is een fantastisch product! Veilig, gifvrij, veert lekker mee, is vertrouwd voor het kind (is namelijk het zelfde als het tuutje van de fopspeen), gemakkelijk schoon te maken, te koelen en natuurlijk ziet het er helemaal leuk uit!

Door de vele positieve reacties uit mijn omgeving heb ik besloten om deze webshop te beginnen. Hier kan ik ook goed mijn eigen creativiteit in kwijt.

Waar haal je de meeste voldoening uit ?

Waar ik de meeste voldoening uit haal? Aan jullie leuke klanten! Wat is het toch fijn om jullie te helpen. Kindjes te helpen om het tandjesleed wat te verzachten en dan al die leuke en positieve reacties van klanten! Bij elk nieuw berichtje doe ik weer een dansje dat ik iemand blij heb kunnen maken met iets wat ik heb gemaakt!

Hoeveel tijd besteedt je aan je webshop?

Oei, lastig vraag. Ik besteed meer tijd aan mijn webshop dan ik zelf door heb. Elke dag maak ik de nodige bestellingen en breng deze naar het postkantoor. Daarnaast moet je natuurlijk je webshop, maar ook social media up to date houden. Hier gaat ongemerkt veel tijd in zitten. En daarnaast wil ik altijd klaarstaan voor mijn klanten. Vaak bericht ik dan ook al binnen een paar minuten terug. Al is dit sochtends vroeg of savondslaat. En niet te vergeten de tijd die ik besteed aan markten en events. Ik besteed dus heel veel tijd in mijn webshop, maar dit doe ik met heeeeel veeel liefde!

Vertel eens, waarom bijtproducten?

Omdat ik uit eigen ervaring kan spreken dat het een top product is waar ik 100% achter staat.

Silicone kralen worden uitgebreid getest, voordat ik ze laat invoeren. Je wilt immers het beste voor je kindje en daar horen natuurlijk geen schadelijke stoffen als BPA en andere weekmakers in.

Daarnaast is silicone gewoon een heerlijk vertrouwd gevoel voor de kindjes. Het tuutje van de fopspeen wordt er namelijk ook van gemaakt. De kralen zijn massief, dus dat betekend dat er geen bacteriën in kunnen gaan zitten. De verschillende vormen en kleuren stimuleren ook nog eens de zintuigen van je kleintje. De kralen veren lekker mee, waardoor dit verzachting geeft op de plekken van doorkomende tandjes. Het is te koelen in de koelkast voor nog meer pijnverzachting en gemakkelijk schoon te maken met water of door uit te koken.

Genoeg argumenten toch waarom juist dit product! Oja en het is natuurlijk helemaal hip en in eigen stijl samen te stellen!

Wat maakt jou en je webshop uniek?

Je kan zelf je eigen bijtspeelgoed samen stellen. Dus helemaal naar jouw eigen persoonlijke wensen.

Daarnaast de klantgerichtheid. Ik ben altijd bereid om iets helemaal naar wens van de klant te maken, al moet het nog 100x over, tot we samen helemaal tevreden zijn.

Je weet dus dat je altijd iets krijgt waar ook jij helemaal achterstaat!

Is het je doel om groot en bekend te worden of liever kleiner en meer geliefd & uniek?

Ik blijf liever klein en uniek. De klantcontacten vind ik heel belangrijk en als je echt groot wordt moet dit vaak toch een beetje verdwijnen. Ik vind het leuk om alles zelf in handen te houden van begin tot eind, zodat ik weet dat jij echt een goed product ontvangt.

Als jij 1 product uit jouw shop moet noemen waar je het meest trots op bent, welke is dat dan?

De bijtringen en speenkoorden. Dit zijn ook echt de musthaves! Bij mij in de webshop kan je ze helemaal zelf samen stellen, en met een korte levertijd. Dit is toch echt iets om trots op te zijn!

Goed, als laatste een ‘elevator-pitch’ … geef mijn lezers eens een goede reden om producten uit jouw webshop te kopen!

Omdat je zoals hebt kunnen lezen het gewoon een fantastisch product is om je kindje te geven. Daarnaast helemaal hip en naar eigen wens. Tandjes krijgen in style, welke baby wilt dat nou niet?

Nathalie, bedankt voor je interview.
Ik denk dat je heel veel mama’s en mama’s to be hier blij mee gaat maken!
Volgende week lees je hier meer over : wasbare luiers…

Afbeeldingen zijn eigen afbeeldingen van Nathalie. 
Meer zien van Bijtjes?
Je kunt haar volgen via Facebook & Instagram
Volg:

2 Reacties

  1. 15 juni 2017 / 06:43

    Geweldig om te lezen hoeveel passie er in deze webshop zit en hoe belangrijk Nathalie klant contact vind.
    Cynthia onlangs geplaatst…Hap slik weg hondMy Profile

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge