What I did this week

What i did this week

Ik ben groot fan van YouTube. Allana Davison en Negin Mirsalehi zijn groot favoriet hier! En wat ik vooral leuk vind, is als ze je meenemen in hun dag. ‘What I ate today’ of ‘What I wore today’, love it! Ik dacht dat het misschien wel leuk was om je te vertellen wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Een bezoekje aan ‘thuis’

Zoals je misschien wel weet (of nog niet) woon ik inmiddels niet meer thuis. Ik woon in een grote stad en huur daar een leuk appartementje voor mezelf. Maar soms is het ook lekker om even terug naar huis te gaan, naar mijn ouders. Leuk om iedereen weer te zien, om bij te kletsen en mijn moeder kan heerlijke taarten bakken en ik wil natuurlijk graag proefkonijn zijn.

Mijn vader had dus een nieuw project in gedachten en daar was hij dit weekend mee bezig. Hij wil de tuin wat luxer maken. Mijn vader is echt een buitenmens. Hij had op internet een Easy Fires inbouwbrander gevonden met flink wat korting. En zo impulsief dat ‘ie is, had hij ineens een gat uit de tafel van de tuinset gezaagd. Maar eerlijk is eerlijk, het ziet er heel goed uit.

Nieuwe opleiding gekozen

Ik ben steeds meer bezig met voeding, sporten, gezondheid. Ik ben dol op Women’s Health en de podcasts van Jordi Warners zijn ook groot favoriet voor in de auto. Om het naar een next level te tillen, heb ik me ingeschreven voor Sportvak A, een opleiding waarbij ik uiteindelijk personal trainer kan worden. Het is een opleiding van een half jaar en het kost me ongeveer één dag in de week, dus het kost niet heel veel tijd. Maar het leek me wel een leuke uitdaging!

Opruimwoede

Nadat ik de Linda. had gelezen, had ik ineens echt last van opruimwoede. Ik heb afgelopen jaar de Marie Kondo documentaire op Netflix gekeken en dat wilde ik dan eindelijk eens toepassen. Er zijn dus genoeg tassen die naar de kledingbank gaan en ook wat items die ik aan vrienden of familie heb gegeven. Voelt zo fijn!

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Lekker bezig geweest dus!

Reacties zijn gesloten.