Wat ik heb geshopt tijdens Cyber Week

Cyber week aankopen

Zoals je misschien wel weet, begint Black Friday morgen. Maar zoals je misschien ook al hebt meegekregen, hebben veel winkels al de hele week aanbiedingen. En daar heb ik natuurlijk flink van geprofiteerd! Benieuwd naar mijn aankopen? Ik vertel je meer over de items die ik heb gekocht!

Urban Decay Naked Honey palette

Ik volg Youtuber Allana Davidson weer sinds een tijdje. Je weet wel, dat je iemand volgt, ze dan even beu bent en vervolgens weer vol enthousiasme hun filmpjes gaat kijken? Dat heb ik dus. Allana maakt makeup video’s en ik ben weer helemaal back on track wat betreft mijn beauty routine. En bij Ici Paris hebben ze dus elke dag dagdeals. En as we speak ben ik net terug van de winkels, want ik zag dat ze het Urban Decay Naked Honey palette verkochten voor €37 i.p.v. €55. Scheelde me toch al gauw €18 én ik wilde eigenlijk al een tijdje een Naked palette kopen. Dus dit kwam perfect uit!

AirPods Pro

Als tweede wilde ik heel graag AirPods. Veel vriendinnen hebben ze al en ik wilde ze koste wat het kost hebben. Maar dan niet voor het volle pond. Dus heb ik netjes gewacht tot Black Friday. En wat bleek: ze hebben nieuwe AirPods gereleased! Als anti-technologie meid wist ik niet dat ze met een nieuwe versie kwamen. Maar eerlijk: deze zijn echt top! De siliconen hoesjes zijn top, de noise cancelling functie werkt ideaal en ze zitten gewoon heel fijn. Heel veel korting kreeg ik niet, maar elk beetje korting is meegenomen.

Kleine woonaccessoires bij Hema

En toen was m’n rekening eigenlijk al leeggeroofd, haha! Toch ben ik ook nog langs geweest bij Hema, want ook daar hebben ze best goede deals. Zo heb ik een hele leuke lamp met coating gekocht voor in m’n slaapkamer en heb ik alvast wat leuke kopjes en mokken gekocht voor als ik ooit (lees: over 30 jaar) het huis uit ga. Goede voorbereiding is het halve werk, toch?

Oh, en ik heb ook gelezen dat je morgen bij Hema twee gratis tompoucen op kan halen. Dat hoef je mij natuurlijk geen twee keer te zeggen! Je moet wel even op de Hema website kijken of jouw filiaal ook meedoet aan deze actie, maar zoals ik snel zag deden er flink wat filialen mee. Dus dat moet wel goed komen. Wat hebben jullie geshopt of staat er nog op jullie lijstje voor Black Friday?

Aanbevolen artikelen