Waarom zou je een caferacer kopen bij caferacerwebshop?

caferacer

Ben jij ook zo’n fan van caferacers? Ik droom al jaren van een exemplaar, en zou er stiekem wel zelf een willen ombouwen precies naar eigen wens. Na aardig wat onderzoek kwam ik er achter dat een caferacer kopen bij caferacerwebshop de beste optie is voor als ik een exemplaar wil waar niks meer aan hoeft te gebeuren. Dit zette me aan het denken, want hoe graag wil ik eigenlijk een motor die kant-en-klaar is? Het is immers moeilijk om precies het exemplaar te vinden dat bij me past. In deze webshop hebben ze echter geregeld nieuwe exemplaren, en de kans is groot dat ik een keer overstag ga. Maar als ik een caferacer ga kopen bij Caferacerwebshop dan kun je ervan op aan dat ik wel een paar kleine onderdelen ga vervangen om hem helemaal ‘eigen’ te maken. Gelukkig kun je al deze onderdelen gelijk in diezelfde webshop bestellen.

Bouw je eigen caferacer met deze onderdelen

Als jij op zoek bent naar een webshop die alle onderdelen verkoopt om zelf een motor om te bouwen naar een caferacer model dan zit je bij bovenstaande shop goed. Je kunt er bijvoorbeeld motor knipperlichten bestellen in diverse uitvoeringen, nieuwe uitlaten of zittingen. Alles wat je maar kunt bedenken om je motor aan te passen aan een meer sportief exemplaar vind je in deze webshop. Zelf vind ik de gashendel een van de belangrijkste onderdelen van een caferacer. Deze gebruik je namelijk constant als je aan het rijden bent, en dus moet deze niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar er ook mooi uitzien. De gashendels van caferacerwebshop.com zijn duidelijk geselecteerd op basis van zowel uiterlijk als functionaliteit, en voegen echt iets toe aan jouw caferacer. Ze hebben zoveel keus dat het nog moeilijk gaat worden om een keuze te maken als ik eenmaal aan de slag ga.

Ga je voor een db killer of niet?

Een belangrijk punt om over na te denken als je je motor wilt ombouwen tot caferacer model is of je een db killer gaat gebruiken of niet. Ik vind dit eigenlijk niet zo leuk omdat ik zelf wel houd van het flinke geluid dat zo’n motor produceert. Maar omdat ik middenin de stad woon en de motor veel ga gebruiken denk dat ik het toch maar wel doe. Ik wil immers geen ruzie met de buren. En dus ga ik ook een db killer bij caferacerwebshop bestellen als ik eenmaal de juiste motor heb gevonden. Of ik koop daar simpelweg een exemplaar die er al een heeft, dan hoef ik hem er zelf niet meer op te bouwen… Voor nu houd ik de website gewoon in de gaten, en als ze een exemplaar verkopen die naar mijn zin is bestel ik hem direct, of hij nu nog wat aanpassingen nodig heeft of niet… 

Aanbevolen artikelen