Update: hoe gaat het met mij?

kleine update

Zoals jullie misschien wel weten (en zo niet: lees dan even dit blog), ben ik aan het afstuderen! Het is alweer een tijdje stil geweest hier en ik vond het tijd voor een kleine update. Hoe gaat het afstuderen? En hoe gaat het ondertussen met mij? Lees je mee?

Afstuderen

Het afstuderen gaat beter dan verwacht! Iedereen zegt altijd dat het ‘bloed, zweet en tranen’ kost (en ja, ik heb wel eventjes één keer gehuild, omdat ik even geen uitweg zag voor een probleem dat ik had), maar verder ga ik er vliegend doorheen.

Ik heb nu zo’n 60% van mijn content geschreven en ben nu ook aan het nadenken over de visualisatie. Als ik er zoveel werk in stop, mag het eindresultaat er ook wel wezen natuurlijk. Ik ga nog steeds voor proefschrift drukken denk ik (Ridderprint ziet er wel goed uit, iemand ervaring mee?). Het liefst wil ik nog een lay-out laten ontwerpen, maar zo rijk ben ik dan ook weer niet.

Over rijk gesproken: ik heb vandaag m’n belastingteruggave gehad, yes! Hebben jullie ‘m al binnen gehad?

Mezelf belonen

Ondanks dat het niet voelt alsof ik aan het afstuderen ben, mag je jezelf natuurlijk wel eens in de zoveel tijd belonen met wat moois. Ik had al heel lang een jurkje van Marc Cain op het oog en ik heb als een malle gespaard, maar na een tijdje kon ik ‘m dan eindelijk kopen. En wat staat ‘ie me mooi (zonder zelfvertrouwen kom je nergens he..). Het wordt ook gelijk mijn jurkje voor wanneer ik – hopelijk – mijn diploma in ontvangst mag nemen dit jaar. Nu alleen nog mooie schoenen en dan is m’n outfit compleet. Iemand nog een goede tip voor een schoenenwinkel? Ik shop liever niet online, dus geen webshops please. En het liefst een beetje in de buurt van Rotterdam of Den haag.

Huisjes kijken

Mijn vriend en ik zijn deze zomer twee jaar samen en deze zomer gaan we ook allebei werken. We zijn al flink aan het sparen (wat na die Marc Cain jurk misschien niet helemaal lekker verloopt) en willen voor 2020 een eigen plekje hebben. We willen in (de buurt van) Den Haag gaan wonen, dus we zijn al gretig op zoek. Als iemand tips heeft over een makelaar of ga je zelf verhuizen en zoek je nog een leuke blogger (hint, hint) aan wie jij je huisje of appartement wil verkopen? Ik houd me aanbevelen, haha!

Aanbevolen artikelen