Sharing is caring: Mijn lievelingskanalen op YouTube

youtubers

Ik ben een fanatiek YouTube-er (is dat uberhaupt een woord?) en er gaan veel te veel uren verloren aan dit platform. Ik heb een aantal dagen een detox ingepland (van woensdagavond tot zaterdagochtend) en jeetje dat viel zwaar.. YouTube was de eerste app die ik weer downloadde. Benieuwd naar mijn favoriete kanalen? Lees dan snel verder!

1. Matt d’Avella

Benieuwd hoe ik in eerste instantie op die social media detox kwam? Matt hield het maar liefst 30(!) dagen vol en ik kon niet achterblijven (3 dagen is beter dan niets).

2. De Huismuts

Naast het bijhouden van mijn persoonlijke blog ben ik ook deel van de redactie van een wooninspiratie blog. Het is supertof en gezellig op de redactie en de inspiratie vliegt me om de oren. Ik leerde daar ook ‘De Huismuts’ kennen en was opslag verliefd (op haar content, he). Wat vindt jij?

3. Jon Olsson

Ik ben een trouwe, trouwe volger van de meneer en mevrouw (Janni) Olsson. Het zijn allebei superpositieve mensen die het beste uit het leven willen halen. En laat ik daar nou echt gemotiveerd door raken! Jep, aanrader!

4. Bram in de buurt

Tja.. Ik kan er niet meer onderuit komen. De serie ‘Bram in de buurt’ is toch wel echt een favorietje geworden. De droogheid, nuchtere antwoorden, awkward momenten.. I love it! En ik durf bijna te wedden dat ook jij dit heel leuk – en vooral ook heel grappig – gaat vinden!

Wat zijn jouw favoriete YouTubers?

Aanbevolen artikelen