Perfecte outfit voor mijn diplomering

Luisa Cerano kleding

Zoals ik je gisteren heb verteld, ben ik bezig met afstuderen! (Mocht je m’n blog over afstuderen nog niet hebben gelezen, aanrader). Misschien begin ik wat te vroeg, maar ik ben al aan het kijken voor een leuke outfit voor mijn diplomering – als ik m’n scriptie haal natuurlijk.

Ik raakte geïnspireerd door toffe collecties van onder andere Luisa Cerano en ik kon al mijn toffe ideeën niet lang voor me houden. Hier dus wat tips voor outfits voor een diplomering, zakelijke gelegenheid of een feestje!

Stijlvol, casual en chique

Deze termen wil ik het liefst allemaal terugvinden in mijn outfit. Ik wil geen outfit die ik maar één keer ga dragen, maar het mag wel net dat beetje extra hebben. Ik heb natuurlijk al wat research gedaan en ik twijfel tussen een mooie Luisa Cerano blouse met kokerrok (het liefst eentje met een print of pailletten) of toch voor een klassiek jurkje – een beetje little black dress achtig. Wat vinden jullie? Ik vind kokerrokken namelijk echt supermooi en het showed ook alle punten die ik uitgelicht wil hebben en verdoezeld alles wat ik niet mooi vind.

Basics met eyecatchers combineren

Een kijkje in mijn kledingkast zegt eigenlijk al genoeg: ik houd van basics. Niets gaat boven een mooie witte blouse of een goede jeans. Toch wil ik dit keer wel wat meer uitpakken. Denk aan een mooie rok in een gewaagde kleur (roze of blauw lijkt me heel tof) of juist een apart paar schoenen. Ik kan m’n basics altijd gebruiken en ik heb ook nog eens een kleurrijke outfit doordat je wat extra’s toevoegt. Hoe tof! Ik ben echt verzot op Pinterest om outfit inspiratie op te doen, jullie?

Ik heb in de afgelopen jaren wel geleerd dat je moet dragen waar je je lekker en comfortabel bij voelt. Niets laat je meer stralen dan dat. En eerlijk is eerlijk, niemand wil de hele avond haar buik inhouden of een rare pose aannemen voor een foto omdat je er anders niet uitziet in dat ene jurkje. Drama. Ga dus gewoon voor iets wat lekker zit. Dan ben je het allermooist.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Zo waar! Met verschillende basics kan ik heel veel combinaties maken en met accessoires maak ik m’n outfit af. Zo onderhoud ik een tijdloze en dus duurzame kledingkast.

    Liefs, Anne

Reacties zijn gesloten.