YES! Nieuwe collectie Maison Scotch ’19

Maison Scotch collectie dames

Ik hou van kleding en als ik dan één merk als favoriet zou moeten bekronen, dan is dat toch wel Maison Scotch. Ik kan dan ook niet wachten totdat de nieuwste collecties weer in de winkels liggen. De nieuwste voorjaarscollectie ligt in de winkel en ik geef je daarom wat stylingtips, zodat ook jij de mooiste outfits samen kan stellen.

Wisten jullie trouwens al dat Maison Scotch gewoon Nederlands is? Ik kwam er paar maanden geleden pas achter. Dat maakt het merk voor mij nog leuker.

De mooiste blouses

Een Maison Scotch blouse is toch wel een echte musthave als je het mij vraagt. De stoffen en zijn altijd van goede kwaliteit en de prints zijn altijd uniek. Combineer met een stoere jeans voor een casual look of juist met een mooie pantalon voor een chique look. Met een blouse van Maison Scotch zit je eigenlijk altijd goed.

De blouses uit de nieuwste collectie zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er een paar gemaakt van katoen (fijn als het wat warmer wordt!), maar ook een paar van polyester. Let daar dus wel even goed op, voordat je een blouse koopt.

Een goede broek vinden

Het lijkt nog net niet onmogelijk: het vinden van een goede broek. Struggle jij ook zo met het vinden van een fijne broek die je met vrijwel alles kan combineren? De broeken van Maison Scotch zijn heel fijn. Ze vallen net wat ruimer dan de reguliere skinny jeans.

Ik was vroeger dol op skinny jeans, maar sinds ik erachter kwam dat de net wat wijdere modellen je optisch langer en slanker laten lijken wil ik niks anders meer! Een echte tip, want ook jij gaat er van houden. Dat beloof ik!

Een outfit is voor mij pas compleet met een mooie riem. Bij een simpele outfit is een opvallende riem mooi. Bij een outfit met een print of meerdere kleuren is een subtiele riem weer mooier.

Heb jij nog een leuke kledingtip die je wil delen met andere lezers? Laat het ons dan weten!

Aanbevolen artikelen