Moving out! Mijn wishlist

wishlist home

Jaaaa! Het is me gelukt hoor jongens: ik heb een appartement waar ik vanaf mei 2020 in mag. Hoe leuk ik het ook vind bij mijn ouders (you know I love you), het is tijd om lekker op mezelf te gaan. En het duurde even, maar het is me gelukt. Vanaf mei ben ik inwoner van een tof appartement van 65 vierkante meter. Nog niet denderend veel, maar genoeg om te starten. Ik ben al gelijk op zoek gegaan naar toffe items waar ik nu hard voor aan het sparen ben. Kijk je mee?

Sfeer, sfeer en nog meer sfeer

Als ik op Instagram en Pinterest zit te scrollen, raak ik verliefd op alle woningen die er knus en gezellig uitzien. Industrieel wonen is echt niks voor mij. Doe mij maar een rond vloerkleed, een stoffen bank en heel veel bloemen en gezelligheid. Ik wil echt een plekje creëren waarbij ik, als ik thuiskom van een dag werken, kan neerploffen in een heerlijke bank vol kussens en kleden. Net als in de films eigenlijk, haha!

De kleuren die ik ga gebruiken

Ik ben echt van de natuurlijke kleuren. Veel creme, taupe, een beetje roestbruin/oranje en wat pasteltinten zoals lichtroze en geel erdoorheen. Een lekkere mix van kleuren dus! Ik wil ook graag met behang gaan werken. Niet een hele muur hoor, trouwens. Op een woonblog zag ik een tof voorbeeld: één strook behang met een toffe print en de rest van de muur dan geverfd in een kleur die terugkomt in het behang. Wat vinden jullie daarvan? Lijkt mij heel vet en vooral ook omdat je dan echt een leuk statement hebt. Behangen mag trouwens toch gewoon in een huurwoning? Lijkt mij wel toch?

Finishing touches

Ik heb het nu vooral over de woonkamer. En ik houd heel (heel) veel van bloemen en planten, maar ik heb gewoon geen groene vingers. Zo zonde, maar het is niet anders. Ik ben dus op zoek naar mooie nepbloemen. Iemand die een leuk adresje heeft voor neppe bloemen die er niet al te nep uitzien? Laat het me dan vooral weten! Ik ben nu ook allemaal foto’s van Instagram en Pinterest aan het opslaan, zodat ik straks lekker kan gaan shoppen.

Foto is trouwens via Unsplash. Hoe lief is dat hondje?!

Aanbevolen artikelen