Mijn vakantieplannen voor 2020

Vakantieplannen 2020

Elk blog begint met de preps voor de feestdagen. Hartstikke leuk om al die kerstboom inspiratiefoto’s te zien, maar ik ben echt nog niet in een kerststemming. Ik ben meer in een ‘Help, het is bijna Black Friday’-stemming. Goed, ik wilde dus wat verandering brengen in het hele ‘Kerst’ wereldje en daarom deel ik mijn vakantieplannen voor 2020 met jullie!

Ik ga op vakantie en neem mee..

Er staat nog niet gek veel op de planning, maar het leek me toch leuk om het met jullie te delen. Ik begin 2020 namelijk niet in Nederland, maar op wintersport! Ik ga met mijn schoonfamilie naar Kaprun en daar heb ik echt superveel zin in. Ik ski al een aantal jaar en ik durf het nu eindelijk aan om ook met mijn schoonfamilie mee te gaan (is toch altijd anders dan met je eigen familie). Het lijkt me ook zo tof om het nieuwe jaar in een ander land in te luiden. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal zijn.

In april ga ik op vakantie, maar dan gewoon in Nederland. Ik heb best een grote familie en eens in de twee jaar plannen we een familieweekend in. Dan gaan we met z’n allen naar een Landal of Centerparcs park en gaan we het hele weekend leuke dingen doen met zijn allen. Zin in!

In september ga ik met mijn moeder naar Ibiza (#goals) om heerlijk te genieten van de Spaanse zon. Dus als iedereen terug is, gaan wij juist op vakantie. Dat hebben we dit jaar ook gedaan en dat beviel echt perfect! Als jullie trouwens nog leuke hotspots weten voor op Ibiza, let me know! We gaan sowieso een scooter huren en dan het eiland verkennen, maar echt concrete plannen hebben we nog niet. Gelukkig hebben we ook nog even om daar over na te denken, haha!

Verder zou ik heel graag nog een weekendje naar Milaan of Barcelona willen. Maar dat is echt afhankelijk van het budget, haha! Weten jullie nog goede sites waar je goedkoop tripjes kan boeken?

Wat staat er op jullie vakantieplanning? Wat is jouw eerstvolgende trip?

Aanbevolen artikelen