Lichtvriendjes Léo, Léni en Lila

Lichtvriendjes Léo, Léni en Lila

Als moeder zijnde weet ik dat kinderen soms angstig kunnen zijn in het donker. Wanneer zij groter worden kan het zo zijn dat ze de weg niet naar de wc kunnen vinden. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat mijn kinderen zich veilig voelen in bed en wanneer zij er uit moeten om, bijvoorbeeld, te gaan plassen, dat zij de weg kunnen vinden. 

Nog dagelijks krijg ik er mee te maken dat ik er even uit moet in de nacht. Ryan heeft soms een ongelukje wanneer hij met zijn slaapdronken lichaam op de wc gaat zitten. Details zal ik je verder besparen, maar ik denk dat je hem wel aanvoelt. Chiara daarentegen is nog niet zindelijk, maar is ‘s nachts vaak haar oriëntatie kwijt.
Inmiddels slaapt Ryan zonder nachtlampje, maar laten wij wel het licht op de overloop aan tot wij naar bed gaan. Voor de lamp in de badkamer hebben wij een verlengstuk gemaakt, zodat ook hij ‘s nachts goed zicht heeft.
Op Chiara haar kamer hebben we een nachtlampje in het stopcontact en Sam het schaap. Zo ziet zij niet alleen het nachtlampje, maar ook Sam met zijn heldere lichtje. Dit staat vlak bij haar bed zodat zij dit direct ziet wanneer zij wakker wordt.

Léo, Léni & Lila

Had ik even wat langer gewacht, dan had ik waarschijnlijk Léo, Léni en Lila voor Chiara gekocht.

Dit leuke drietal is bedacht door Olala Boutique®. Deze producent van babyverzorgingsproducten bedacht een nieuwe variant van verlichting voor jouw kleintje.

De drie schattige konijntjes Léo, Léni en Lila zorgen ervoor dat je kindje rustig in slaap kan vallen en stellen hem gerust als hij onverhoopt wakker wordt. De Olala Boutique® lampjes worden niet warm en zijn draadloos, zodat je kindje er gerust eentje vast kan pakken en mee in bed kan nemen. Maar de konijntjes kunnen ook met elkaar een bijzonder lichtpad creëren gedurende de nacht: een konijntje in de slaapkamer, eentje op de gang en een in de badkamer. Zo kan je kindje langs de geruststellende lichtjes ’s nachts veilig de weg naar het toilet vinden.

Bron: Kleine Giraf

Door het veilige materiaal waarmee deze lampjes gemaakt zijn, speciaal ontworpen voor kinderhandjes, kunnen de konijntjes zelfs mee in bed. Ze worden niet warm , zo kan je kindje de lampjes makkelijk vastpakken.
Op hun laadstation zijn de konijntjes binnen 3 uur opgeladen en geven zij zo’n 12 uur licht.
Daar is nog eens over na gedacht, geen snoeren en batterijen nodig om er zeker van te zijn dat de kamer verlicht is.

Kies je er één of kies je er drie?

Wanneer je twijfelt over de werking van deze schattige konijntjes, zou je kunnen overwegen te starten met 1 konijn. Konijn Léo wordt geleverd met een inductie laadunit, USB of batterijen.

Konijn Léo heeft een adviesprijs van € 29,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Kleine Giraf.

Ga je toch voor de leuke drieling? Dan heb je ook hier de keuze uit een inductie laadunit, USB of batterijen.
Léo, Léni en Lila zijn samen te verkrijgen voor € 49,95.

Niet alleen vind ik deze konijntjes ontzettend schattig, maar ze zijn ook nog eens heel sfeervol.
De meeste nachtlichtjes hebben een saai, rood licht. Datzelfde saaie, rode licht staat te schitteren in Chiara haar kamer. Wie weet, wanneer Chiara wat ouder is dat ik toch nog overstap op de drie konijntjes. Toch best wel handig om de weg naar de wc te kunnen vinden 😉
Volg:

2 Reacties

  1. Sanne
    21 januari 2018 / 07:39

    Wat een leuke! Even onthouden voor Als Lwci er snacht uit gaat, dat zal vast niet lang meer duren..

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge