Wie is Tante Pleun?

Wie is Tante Pleun?

In mijn rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?! 

Vandaag is Pauline aan de beurt. Zij is de eigenaresse van Tante Pleun en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

Wie ben jij? Waar kom je vandaan? Vertel eens wat over jezelf.

Ik ben Pauline, oftewel; Tante Pleun, de jongste van 5 meiden, dus stiekem ook altijd een beetje verwend met speelgoed en ditjes en datjes. In mijn vrije tijd word ik ontzettend blij van  foto’s maken, een filmpje kijken, de natuur, de trotse tante uithangen, en uiteraard lekker frummelen met stofjes, en speelgoed maken.

Wat was de belangrijkste reden om te beginnen met je webshop?

Het begon allemaal met haken. Ik werd tante en wilde een leuke deken haken voor mijn nichtje. Dit vond ik zo ontzettend leuk om te doen, dat ik meer wilde. Na een deken, probeerde ik een bijtring te maken. Eerst gehaakt, maar uiteindelijk in de vorm zoals hij nu verkocht wordt. Na de bijtring, bleven er ideeën in me opkomen en wilde ik meer. Baby- en kinderproducten om veel kinderen blij mee te maken. Ineens was de webshop van Tante Pleun een feit, en nu, een paar maanden verder, wordt het steeds een beetje bekender.

Waar haal je het meeste voldoening uit?

Zodra een order de deur uit is begint de eerste blijheid, maar de echte voldoening is toch wel als ik fotootjes van mijn klanten gestuurd krijg, van hele blije baby’s en kinderen met mijn speelgoed of kleding. Ik vind het fantastisch om dit terug te zien.

Wat zijn producten waar je het meest trots op bent?

Met het ouder worden van mijn nichtje veranderen de producten van Tante Pleun ook, maar verdwijnen zullen de babyproducten zeker niet! Dat is waar het begon, en bij dat begin wil ik ook zeker blijven. Op dit moment vind ik mijn leukste product de leggingbroekjes. Met de winter voor de deur is dit voor baby’s een heerlijke outfit. En door de simpele stofjes kan het heel makkelijk gecombineerd worden; met alleen een shirtje, of juist met een jurkje (voor een meisje).

Is het je doel om groot en bekend te worden of liever kleiner en meer geliefd en uniek?

TantePleun wordt steeds een beetje bekender. Niet dat ik een enorm bedrijf wil gaan worden. Nee, ik vind het juist leuk om klein, uniek en hierdoor geliefd te blijven. Zo kan ik ook custom orders, unieke wensen en ideeën van klanten, blijven verwerken. Juist door kleine en tijdelijke producties en steeds weer toevoegingen, blijft speelgoed en kleding van Tante Pleun uniek. Dit is wat Tante Pleun uitzonderlijk maakt; niet iedereen heeft het. Daarnaast is het betaalbaar, heeft Tante Pleun regelmatig leuke acties en staat Tante Pleun dus open voor ideeën van de klant.

Goed, als laatste een ‘elevator-pitch’ … geef mijn lezers een goede reden om producten uit jouw webshop te kopen!

Een goede reden om bij Tante Pleun te shoppen? Gewoon omdat het unieke, hippe en met liefde gemaakte baby-en kinderproducten zijn! Tante Pleun is continu op zoek naar de leukste stoffen. Heb je zelf een idee hoe een product eruit moet zien? Laat dit dan aan Tante Pleun weten, en ze maakt haar producten nog unieker, zodat niemand anders hetzelfde kan hebben.

Kindvriendelijk. Eigentijds. Speels. En betaalbaar. Neem snel een kijkje op Instagram, Facebook, de website of stuur even een mailtje naar tantepleun@outlook.com als je al iets leuks hebt gezien om te bestellen. Dan belandt er binnenkort een vrolijk pakketje bij jou op de deurmat!

Pauline, bedankt voor je leuke interview!
Inmiddels ben ik al groot fan van je shop en vooral van de leuke verschillende stofjes die je inkoopt voor de broekjes!
De luierbroekjes heeft Chiara afgelopen zomer met veel plezier gedragen, dus voor komende zomer is dat vanaf mijn kant zeker een aanrader!
Voorlopig was dit de laatste ‘Wie is de Shop’.
Heb je nog een shop gemist of wil je zelf graag mee doen?
Mail dan naar info@christaschrijft.nl

 

Volg:

1 Reactie

  1. 5 oktober 2017 / 06:15

    Wat geweldig dat er nog meer mensen zijn die zorgen voor producten met liefde gemaakt, bezorgd en persoonlijk contact met klanten.
    Tante pleun maakt echt leuke spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *