Wie is Muffie & Snuffie?

Wie is Muffie & Snuffie?

In mijn rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?! 

Vandaag is Diane aan de beurt. Zij is de eigenaresse van Muffie & Snuffie en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

Diane,vertel eens wat over jezelf!

Mijn naam is Diane Schot, wonende in Andijk, een klein, maar gezellig dorpje in Noord-Holland. Ik ben 33 jaar en samenwonend met mijn vriend Niek. Samen hebben we twee prachtige dochters gekregen. Mila (2013) en Elin (2015).

Wat voor werk heb je altijd gedaan ?

Naast het runnen van mijn webshop ben ik ook nog werkzaam als operatie-assistente. Een prachtig en zeer dankbaar beroep.

Wat was de belangrijkste reden om te beginnen met je webshop?

Ik wilde graag iets erbij doen, iets waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Mooie dingen maken met het doel om mensen blij te maken. Een mooi bijkomend voordeel is dat ik uiteindelijk niet alleen anderen hier blij mee maak, maar ook mijzelf!

Waar haal je de meeste voldoening uit ?

Van elke bestelling word ik zo gigantisch vrolijk! Het is een heerlijk gevoel dat mensen juist bij JOU een product willen kopen. De kleinere dingen vind ik het leukst om te maken, lekker fröbelen met vilt en een naaimachine.

Hoeveel tijd besteed je aan je webshop?

Ongemerkt gaan er toch best wel wat uurtjes in de webshop zitten. Geen flauw idee hoeveel het er zijn, het voelt dan ook niet als werken, maar echt als een hobby.

Vertel eens, waarom babyspulletjes?

Wat is er nou leuker dan mooie spullen te maken voor baby’s. Je maakt niet alleen het kleintje blij, maar ook de ouders en soms ook nog degene die het cadeau geeft. Tijdens mijn zwangerschappen heb ik meerdere spulletjes voor mijn eigen dochters gemaakt, hierdoor had ik niet dezelfde spulletjes als iedereen, maar juist iets origineels. Dit wil ik graag ook mogelijk maken voor anderen.

Wat maakt jou en je webshop uniek?

Wat Muffie & Snuffie uniek maakt is de liefde die in de producten terug te vinden zijn. De producten zijn origineel en met veel zorg gemaakt.

Is het je doel om groot en bekend te worden of liever kleiner en meer geliefd & uniek?

Aan de ene kant lijkt het mij heel erg leuk om groot te worden, maar het benauwd mij ook wel een beetje. Liever blijf ik wat kleiner, waardoor ik zelf genoeg tijd heb om nieuwe producten te bedenken en ze met veel liefde te maken in plaats van massaproductie.

Als jij 1 product uit jouw shop moet noemen waar je het meest trots op bent, welke is dat dan?

Het meeste trots ben ik toch wel op de muziekmobielen. Verkrijgbaar in elke kleur die de klant maar wil. Een origineel product en een echte eye-catcher!

Goed, als laatste een ‘elevator-pitch’ … geef mijn lezers eens een goede reden om producten uit jouw webshop te kopen!

Op zoek naar een product die liefde uitstraalt? Kom dan eens kijken bij Muffie & Snuffie!

 

Diane, wat een ontzettend leuke shop heb je!
Helaas zijn mijn eigen kids inmiddels te groot voor je producten, maar ik weet nu wel waar ik kraamcadeautjes vandaan kan halen!
Donderdag lees je hier meer over : kinderboekjes…

Afbeeldingen zijn eigen afbeeldingen van Muffie & Snuffie. 
Meer zien van Muffie & Snuffie?
Je kunt haar volgen via Facebook,  Pinterest & Instagram .
Volg:

2 Reacties

  1. 5 september 2017 / 20:51

    Wat een mooie, lieve spulletjes. Ik kon de webshop nog niet. Ik heb een zwangere vriendin, zal dus zeker eens kijken naar het aanbod.

  2. 5 september 2017 / 19:51

    Wat een super schattige producten verkoopt zij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *