Wie is Kadootje-van-mij*?

Wie is Kadootje-van-mij*?

In mijn nieuwe rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?! 

Vandaag is Astrid aan de beurt. Zij is de eigenaresse van Kadootje-van-mij*  en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

Take it away Astrid!

Ik ben Astrid Kooi, geboren in Hoogkarspel en nu woonachtig in Grootebroek, 43 jaar jong, getrouwd met Daniel en we hebben geen kinderen maar wel dieren om ons heen.

Een vrolijke nuchtere meid, soms een tikkie ongeduldig. Vanaf mijn 16de ben ik werkzaam in verschillende winkels, van snoepwinkel tot supermarkt, en ben nu naast de webwinkel werkzaam bij een delicatessenzaak.

Eigenwijs

Doordat ik meer thuis wilde zijn, kwam het idee om wat te beginnen op internet, zo kon ik werk en privé beter combineren. Ik vond het ook fijn om voor mezelf te beginnen zodat je dingen ook zelf kan gaan beslissen, zelf je ideeën ergens instoppen, en niet werken volgens anderen.

Noem me ook maar een beetje eigenwijs…haha
De meeste voldoening haal ik uit dat het aanslaat met wat je bedacht hebt, het is toch spannend….

Je kan dan wel wat verzinnen, stopt er veel tijd en geld in, maar als het niet verkocht wordt, of de bedoeling ervan wordt niet begrepen, dan houd het al snel op.

Doordat ik in november vorig jaar begonnen ben, zit ik nu nog in de opstartfase, per week verschilt het hoeveel tijd ik aan de webwinkel kwijt bent, het mooiste zou zijn als ik hier mijn full-time werk van kan maken.

Idee

Eigenlijk wilde ik altijd al een webwinkel beginnen in woondecoratie, maar die markt is al zo verzadigd , dat ik toch wat anders moest gaan verzinnen.

In mijn werk heb ik veel te maken met het creëren van pakketten en kadomanden, dat ik dacht : Dat is echt wat ik leuk vind, creatief bezig zijn, maar hoe krijg je die manden netjes bij de mensen thuis , kan het niet op een andere manier ?

Zo is het idee ontstaan van het maken van kleine kadopakketjes in brievenbus-verpakking..

Een kaart erbij vond ik ook een beetje afgezaagd, dus heb ik gekozen voor fotolijstjes. Bij elk pakket zit een fotolijstje en daarin kun je een tekst uitzoeken wat bij die gelegenheid past, er is keuze uit 15 verschillende teksten.

Ik denk dat mijn webshop uniek is doordat er weinig meer zijn met dit concept. De combinatie van een kadopakket in brievenbusverpakking, een fotolijstje met tekst , ruimte voor een persoonlijke tekst en mooi verpakt, is niet echt wat je veel tegenkomt.
Mensen reageren dan ook vaak erg positief, blij verrast als ik vertel waar ik mee bezig ben.

Doel

Mijn doel is om nog verder uit te breiden met verschillende pakketten en meer bekendheid te vergaren.
Natuurlijk is het leuk om de webshop groter te laten groeien, maar het moet wel persoonlijk blijven.

Aan ieder pakketje wat hier de deur uitgaat wordt heel veel zorg besteed en dat wil ik ook zo houden, als het massa gaat worden, dan gaat de sjeu er ook een beetje vanaf.

Trots

Eigenlijk ben op al mijn pakketten trots, maar als ik dan toch moet noemen waar ik het meeste trots op ben, dan de babypakketten. Die vind ik altijd erg leuk om te maken.
Dus…wil je eens iets anders ? Verstuur dan een brievenbus Kadopakket. Er is genoeg keuze , voor ieder wat wils. Wie ga jij verrassen ?

 

 

 

 

Dankjewel Astrid! Voor je enthousiasme & voor je leuke kado ideeën!
Aanstaande dinsdag lees je hier meer over borduursels & kerstornamenten.

Afbeeldingen zijn eigen afbeeldingen van Astrid. 
Meer zien van Kadootje van Mij?
Je kunt haar volgen via Facebook & Instagram
Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge