Wie is Handig Vormgeving?

Wie is Handig Vormgeving?

In mijn nieuwe rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?! 

Vandaag is Hanneke aan de beurt. Zij is de eigenaresse van Handig Vormgeving en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

Hanneke,vertel eens wat over jezelf!

Mijn naam is Hanneke Verbakel-Engels en ben al 10 jaar getrouwd met Rene.
Samen hebben we 3 kinderen: Ryan van 8 jaar en 2 dochters ; Senna van 7 en Lynn van 4.

Heb je nog een baan naast de shop of ben je gestopt?

Voorheen heb ik bij een meubelgroothandel gewerkt op de ontwerp afdeling en in 2010 ben ik begonnen bij een belettering bedrijf als junior sign maker. Toen is mijn kleinste geboren en ben ik na een tijdje in de ww te hebben gezeten voor mijzelf begonnen als grafisch vormgever. Dit doe ik nog steeds, maar in het begin had ik nog niet veel klanten en heb ik bij verschillende webshops gewerkt en daar heb ik de kennis van webshops opgedaan. Bij ieder bedrijf weer andere vaardigheden geleerd. 

Wat was de belangrijkste reden om te beginnen met je webshop?

Al heel veel jaar maak ik grafische uitingen voor vrienden en familie en zo is het idee ontstaan om naast mijn bedrijfje Handig Vormgeving een webshop met eigen gemaakte artikelen te gaan beginnen in november 2016.

Waar haal je de meeste voldoening uit ?

De meeste voldoening haal ik uit de positieve berichten van klanten, vrienden en familie, daarnaast ben ik graag onder de mensen ; die geven mij energie om creatief te zijn. 

Hoeveel tijd besteedt je aan je webshop?

Ik besteed heel veel tijd aan mijn webshop of mijn andere bedrijfje. Sinds februari 2017 werk ik niet meer bij een ander bedrijf en dus ben ik gefocust op beide eigen bedrijven. Als de kinderen op school zitten of in bed liggen ben ik aan het werk voor de bedrijven, maar als de kinderen thuis zijn probeer ik er voor hun te zijn (soms moeten dingen af) en ze vinden het leuk om de pakketjes mee weg te brengen…

hele goeie hulp haha…  

Dus ik kijk weinig tv…..maar ik ben wel altijd thuis of ik ben op de koffie of in de winkels inkopen doen voor de webshop of het avondeten.

Vertel eens, waarom een grafische webshop?

Het is net wat ik bedenk of waar ik tegen aan loop en dan ontdek ik dat het er nog niet is.
Zoals het schoolfotoboek…

helaas is dat binnen 2 maanden opgepikt door grotere concurrenten.

Gelukkig heb ik nog ideeën in mijn hoofd die er nog niet zijn, maar nu nog tijd vinden om het uit te werken.

Is het je doel om groot en bekend te worden of liever kleiner en meer geliefd & uniek?

Mijn doel is dat ik geliefd en uniek ben en  ons gezin mee kan onderhouden. Ik wil niet groot worden, want ik kan niet zo goed bazen.

Als jij 1 product uit jouw shop moet noemen waar je het meest trots op bent, welke is dat dan?

Het schoolfotoboek

Goed, als laatste een ‘elevator-pitch’ … geef mijn lezers eens een goede reden om producten uit jouw webshop te kopen!

Goede kwaliteit prijs verhouding en mooie producten waar je nog lang plezier van hebt!

Hanneke, bedankt! Jammer dat ideeën zo snel worden opgepikt, maar er komt vast een tijd waarin JIJ je eigen ideeën kunt promoten!
Donderdag kunnen jullie alles lezen over tweedehands merkkleertjes…

Afbeeldingen zijn eigen afbeeldingen van Handig Vormgeving. 
Meer zien van Handig Vormgeving?
Je kunt haar volgen via Facebook .
Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge