Wie is Deez kinderkleding?

Wie is Deez kinderkleding?

 

In mijn nieuwe rubriek “Wie is de shop” laat ik eigenaressen van een webshop aan het woord. Wie is nou het gezicht achter de shop en waarom doet ze dit eigenlijk?! 

Vandaag is Desire aan de beurt. Zij is de eigenaresse van Deez Kinderkleding en deelt met jullie waarom zij vindt dat haar shop zo uniek is.

Desire, kun je wat meer over jezelf vertellen?

Hallo ik ben Desire Smit, 33 jaar  en woon in Pijnacker met mijn man en 2 kinderen van inmiddels 3 en 8 jaar.  Ik hou heel erg van Disney we zijn dan ook al diverse keren in Disney Parijs, Anaheim en Orlando geweest. Naast Disney houd ik heel erg van rondreizen door Amerika en lekker sportief bezig zijn.

Heb je nog een baan naast de shop of ben je gestopt?

Voordat ik de webshop begon werkte ik als planner bij het VUmc voor de opleiding Geneeskunde. Ik ben hier na mijn zwangerschap van mijn jongste zoontje gestopt omdat de afstand van elke keer naar Amsterdam rijden en mijn oudste zoontje ophalen op de basisschool niet meer mogelijk was. Aan de ene kant heel erg jammer omdat ik super leuke collega’s had aan de andere kant een super leuk nieuw begin  van een nieuwe stap.

Wat was de belangrijkste reden om te beginnen met je webshop?

Ik ben begonnen met de webshop omdat alleen maar thuis zitten niet helemaal mijn ding was. En omdat mijn jongste zoontje nog veel sliep ik makkelijk dit ernaast kon doen. Ook het contact met andere mensen mistte ik. En deze krijg je met een webshop aan huis genoeg.

Waar haal je de meeste voldoening uit ?

Het meeste voldoening haal ik uit de tevreden kleine klantjes die vol trots en blijdschap weer weglopen met hun nieuwe jurk, badpak of superhelden t-shirt. Ook de super leuke reactie ik toegestuurd krijg via mijn Website en Facebook dragen hier aan mee.

Hoeveel tijd besteedt je aan je webshop?

Dat is een beetje per dag afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen. En vragen van klanten. Daarnaast probeer ik ook zo snel mogelijk te antwoorden op vragen die gesteld worden per email of via facebook. Dus de ene dag besteed ik 8 uur aan de webshop en de andere dag maar 2 uurtjes.

Vertel eens, waarom kleding voor prinsessen & boefjes?

Zoals  ik al eerder aangaf  ben ik zelf een fan van Disney en hun Films en heb de meeste films ook zelf gezien. Ook ben ik al diverse keren in Disney Orlando, Parijs en Anaheim geweest waar alle 3 de parken hun eigen super leuke eigen dingen hebben waar je van kunt genieten.

En om iets te verkopen moet je het zelf ook wel leuk vinden  anders werkt het niet. Dat is met Disney niet moeilijk want soms moet ik zelfs kiezen wat ik het aller-leukste vind en kan ik helaas niet alles inkopen.

Wat maakt jou en je webshop uniek?

Mijn webshop is uniek door de diversiteit aan kleding en spullen voor meisjes en jongens in diverse leeftijden. Daarnaast hebben we alles direct op voorraad. En versturen we alles bij bestelling dezelfde dag nog. Ook is het mogelijk zoals hierboven  aangeven  even persoonlijk contact te hebben om vragen te stellen of bij ons thuis even te snuffelen tussen de spullen op afspraak.  Daarnaast gaan we voor kwaliteit en kijk ik altijd of de geleverde artikelen inderdaad de gewenste kwaliteit hebben.

Is het je doel om groot en bekend te worden of liever kleiner en meer geliefd & uniek?

Mijn doel is om geliefd en uniek te zijn. Te groot en te bekend haalt een stukje persoonlijkheid weg waar ik heel veel waarde aan hecht. Zo kan ik als ik in Disney sta, zoals afgelopen Februari gebeurde, een klant herkennen en nog een praatje mee maken in Disney.

Als jij 1 product uit jouw shop moet noemen waar je het meest trots op bent, welke is dat dan?

Momenteel met dit heerlijk warme weer ben ik super trots op dit super leuke Hello Kitty jurkje welke super leuk en mooi draagt.  En letterlijk uit de winkel vliegt.

Goed, als laatste een ‘elevator-pitch’ … geef mijn lezers eens een goede reden om producten uit jouw webshop te kopen!

De producten van mijn webshop worden door mijn eigen zoontjes ook uitgebreid getest en gedragen en mochten er toch mankementen aan zitten proberen we altijd een oplossing te vinden. Kwaliteit en persoonlijkheid vind ik erg belangrijk. Dus aarzel niet om even een persoonlijk berichtje te sturen als je iets wilt weten. Of toch iets mist in de webshop. Wellicht kan ik het bij mijn leverancier wel inkopen en bij de bestelling doen. ☺

Desire, bedankt voor je interview!
Ik kan me voorstellen dat er veel kinderen blij worden van jou shop!
Volgende week lees je hier meer over : grafische vormgeving.

Afbeeldingen zijn eigen afbeeldingen van Deez Kinderkleding. 
Meer zien van Deez Kinderkleding?
Je kunt haar volgen via Facebook .
Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge