Happy NewYear | Let’s go get 2018!

Happy NewYear | Let’s go get 2018!

HAPPY NEWYEAR! Gelukkig Nieuwjaar!
2018 is begonnen en we kunnen met een schone lei aan een nieuw jaar beginnen!

Tenminste, ik wel. 2017 heb ik vol goede moed achter mij gelaten. Het boek gesloten. 365 pagina’s waar ik niet meer naar wil kijken. Ik ga mij focussen op een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. Voor zover heb ik dat vorig jaar ook gedaan, maar daar is helaas niet veel van terecht gekomen.
Nu maak ik de balans op, kijk ik naar mijn doelen van afgelopen jaar en ga ik nieuwe maken voor komend jaar.
Let’s do this!

Lees ook : Doelen voor 2017

1. Gewicht kwijt raken

Ook dit was voor mij een doel in 2017. Helaas is dit niet echt goed gelukt. Door de depressie verzon ik steeds meer smoesjes om niet gezond te eten, niet te hoeven bewegen, niet te hoeven sporten. Nu heb ik een hele andere kijk op de dingen. Ik realiseer mij dat er écht noodzaak is om het een en ander kwijt te raken, omdat ik anders een gezondheidsrisico loop. Daarom ga ik nu hard aan de slag!
Hoe? Ik gebruik de #NBFMapp, vanuit deze app doe ik de workouts, 2 soms 3 keer per week.
Daarnaast hou ik per dag bij wat ik eet (calorieën) en gebruik ik het e-(kook)boek in de app om lekkere recepten klaar te maken.
Mijn einddoel is de trouwerij van vrienden, eind september, dan wil ik tussen de 10 en 15 kilo kwijt zijn.

Lees ook : Oud & Nieuw, wat ga ik doen?

2. Nieuwe ideeën voor de blog

In mijn hoofd zitten wat nieuwe ideeën die ik in de komende periode uit wil gaan werken.
Het hoe en wat vertel ik nog even niet, maar ik hoop wel dat de nieuwe ‘twist’ de blog goed zal doen!

3. Consuminderen

Soms is genoeg, gewoon genoeg.
Dat is moeilijk, maar ik vind dat we dat moeten leren.
Als voorbeeld : de kinderen hebben een hoeveelheid kleding in de kast hangen, dat is niet normaal. De helft dragen ze niet eens en dan koop ik het alleen om dat ik het mooi vindt. Onzin natuurlijk en daar wil ik meer op gaan letten. Dat ik alleen aanschaf, koop, iets doe wat ook daadwerkelijk noodzakelijk is en niet omdat het zo leuk staat in de kledingkast 😉

4. Blijf aan mijzelf denken

Hoe moeilijk ik het nog steeds vind, ik moet aan mijzelf blijven denken.
Daarom ga ik geen energie meer steken in mensen die dat ook niet in mij doen. Liever besteed ik mijn aandacht aan mensen die er toe doen, oprecht geinteresseerd zijn en waarvan ik weet dat ik op ze kan bouwen.
Geen shitload aan onnodige vriendschappen, maar een knus clubje mensen die er echt toe doen.

 

En zo begin ik mijn 2018. Het jaar waarin ik hoop dat we eindelijk weer eens op wintersport zullen gaan.
Ook daar zal ik later meer over vertellen. Voor nu wens ik jullie alle goeds voor het komende jaar en ik hoop dat jullie mij blijven volgen!
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *