Genomineerd voor de Liebster Award!

Genomineerd voor de Liebster Award!

Say what? Lieve lezers, ik ben genomineerd voor de Liebster Award. Een award voor bloggers, door bloggers.

Wat is het?

De Liebster Award is een award die in 2011 bedacht is voor bloggers en door bloggers.
Deze award bestaat dus ook alleen op het internet.

Lees ook : uitgebreide uitleg over de Liebster Award 2017.

Genomineerd

Zondag 24 september. Ik krijg een bericht op mijn telefoon dat ik door Roelfien genoemd ben in een bericht op Instagram.

“Benieuwd waar het over gaat .. “

Half slapend open ik mijn app en ik zie het volgende :


Nieuwsgierig als ik ben klik ik gauw door naar haar pagina.
Roelfien nomineert mij voor de Liebster Award en wel met de volgende woorden :

“Christa, van Christa Schrijft volg ik ook al bijna zo lang als ik bezig ben als bloggen voor LadyBos.nl. Heerlijk vind ik de manier waarop ze met veel humor tegen de strubbelingen van het gezinsleven aan kijkt!”

Wat een onwijs lief compliment! Bedankt Roelfien!
Ik lees jou stukjes ook altijd met plezier, want volgens mij loop jij soms tegen dezelfde strubbelingen aan.
Blijf wie je bent Roelfien, dan kom je er wel in de blogwereld!

En nu?

Dat is een goede vraag? Het compliment alleen is al geweldig, maar neem ik ook de award ‘aan’ en nomineer ik zelf een aantal bloggers voor deze award?

Na enige tijd er over na gedacht te hebben is mijn antwoord : JA.
Want er zijn vast genoeg bloggers die een beetje meer erkenning verdienen dan mij.

The nominees are..

  1. Aller eerst wil ik Linda van Volmaakt Onvolmaakt nomineren. Zo langzamerhand kom ik er achter dat Linda en ik meer raakvlakken hebben dan ik dacht. Linda zit vol humor en die verspreidt zij op een hele coole en sarcastische manier. Ik hou ervan!
  2. Mijn volgende nominatie gaat naar Nicole van Veevy.nl. Net als mij is zij een jonge moeder en de manier waarop zij de strubbelingen en gebeurtenissen beschrijft is heerlijk om te lezen.
  3. Nominatie nummer 3 gaat naar Karin van Mama’s Meisje. Karin heeft plezier in wat zij doet als blogger en dat lees je in al haar artikelen. Op dit moment is zij zwanger van dochter nummer 2 en ook de updates zijn heerlijk om te volgen.
  4. Monica van Little By Me verdient ook zeker een nominatie! Monica is een vechter. Een vechter tegen een burn-out/depressie. Zo open en eerlijk als zij hierover is, dat is heel herkenbaar. Daarnaast reviewt ze ook met regelmaat beautyproducten en zo won ik bij haar mijn Mascha planner.
    Lees ook : Toppers van september
  5. Last but not Least nomineer ik Karin van Kaat Krabbelt. Karin vertelt over de strijd die zij voert met verschillende instanties omtrent de gezondheid van haar zoontje Dax. Ik heb zoveel respect hiervoor dat een nominatie gewoon niet mag ontbreken.

Dit waren mijn 5 genomineerden. Ik hoop dat zij de nominatie aan willen nemen.
Daar zijn zij uiteraard vrij in en mogen dat zelf bepalen.

Nogmaals wil ik Roelfien bedanken voor het compliment en de nominatie.
Dat doet een mens goed!

 

Volg:

3 Reacties

  1. 6 oktober 2017 / 05:00

    Ah joh je maakt me gewoon verlegen zowat! Wat lief! Dank je wel! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *