C.R. Couture bestaat 30 jaar en trakteert!

crcouture 30 jaar

C.R. Couture bestaat dit jaar alweer 30 jaar en dat laten zie niet onopgemerkt voorbij gaan. Wie jarig is, trakteert! Wie C.R. Couture is en wat zij trakteren tijdens hun verjaardag vertellen we je in een nieuw artikel!

Borduurpakketten, wol, katoen..

C.R. Couture is een handwerkwinkel en webshop waar jij terecht kan voor alle benodigdheden voor jouw volgende handwerkproject. Een borduurpakket, wol, katoen, naalden.. Je kan er letterlijk alles vinden. Met meer dan 30.000 verschillende producten kan het niet anders dan dat er wel iets voor jou bij zit.

Met een fysieke winkel en later ook een online webshop maken zij al 30 jaar lang mensen blij met de nieuwste soorten wol, katoen en andere toffe producten van bekende topmerken zoals Phildar, DMC, Lanarte en Lana Grossa. Elk seizoen hebben ze weer mooie collecties voor jou geselecteerd, dus het is echt de moeite waard om te kijken.

Wie jarig is, trakteert

C.R. Couture heeft, speciaal voor haar 30-jarige bestaan, een toffe actie voor jullie. Voor €18,50 shop je al 10 bollen en voor slechts €30 heb jij maar liefst 20 bollen Phildar Coton 3. Dat scheelt je dus minimaal €15! Perfect als je kleding wil breien of gewoon een voorraadje aan wil leggen.

De actie geldt maar tot 11 maart 2019, dus je moet wel even opschieten. Ze hebben een winkel in Rhoon, maar je kan natuurlijk ook gewoon online shoppen als je geen tijd hebt. Als je vandaag nog besteld, heb je het ook nog eens binnen twee werkdagen in huis. Hoe lekker is dat?!

Wat extra inspiratie nodig?

Wil jij een nieuwe trui, sjaal, kleed of ander accessoire breien met je nieuwe Phildar bollen katoen? C.R. Couture biedt ook genoeg haakboeken en breiboeken die vol staan met de nieuwste trends op gebied van kleding en huisaccessoires. Heb je dus even geen inspiratie meer? Bestel een tof breiboek en laat je inspireren door nieuwe technieken, kleuren en patronen om zo de mooiste creaties te maken.

Aanbevolen artikelen